Hot
(0 Recenzie)

Muž Masturbácia Realistické Sex Bábika Silikónové Žena 3D Mačička Zadok Pevne Vaginálny, Análny Muž sexuálnu Hračku, Masturbácia

€396.67 €793.35 s
Veľkosť:
Množstvo:

modname=ckeditor

Muž Masturbácia Realistické Sex Bábika Silikónové Žena 3D Mačička Zadok Pevne Vaginálny, Análny Muž sexuálnu Hračku, Masturbácia vlastnosti produktu:

[Realistické zadok bábika] Realistické masturbácia zariadenie s 3D štruktúru, pevné a bezpečné.Napodobňujú skutočné ženskej pošvy a konečníka dizajn. 3D realistické mäkké, realistické veľké a konečníka.Dotknite sa ich, multi-funkčné silikónové masturbácia, sex hry a objavte svoje erotické fantázie.

[Dva otvorenie dizajn-dvojitý zábavné] 2 v 1 dizajn, vaginálny sex a análny sex, masturbácia zariadenie.Skutočné veľké rozšírenie a tesný vagíny poskytnúť vám s manželskou stimulácia a samostatné kanály poskytujú rôzne vloženie uhly splniť všetky vaše požiadavky.

[TPR materiálu] kvalitné TPR materiálu, jemné a mäkké ako skutočný boky, mäkké, pružné, non-deformovateľné, pohodlné je to, čo chcete.Dotknite sa jej, že patrí iba vám.

[Mužskej masturbácia zadok] kola a masturbácia zadok má sexi krivky, veľmi napodobňovať skutočné ženy.Rovnako, ako keď som prvýkrát obrátila, je zachované priechod, vrstvu mäsa leští proti váš penis, vďaka čomu sa budete cítiť penis pevne zabalené.Ona je roztomilý a sexy holka, prosím, dotknúť sa jej, budete milovať sa s ňou.

[Balík a size] Pre súkromné a pozor, prepravu, budeme mať vyhradený zapečatenej krabice, neoznačených obaloch, ktoré absolútne chráni vaše súkromie. ★ Špecifikácie: Materiál: Silicon Vodotesný: úplne vodotesný Veľkosť: 19 * 23 * 8cm Hmotnosť 2.1 KG balenie zoznam: 1 muž bábika ★ Tip: 1: Keď ste pripravení, využiť to ideálne položky, odporúčame používať lubrikanty a kondómy! 2: Vložte penis v hračke, až kým nedosiahne orgazmu a ejakulácie. 3: Ak ste pod 18 rokov, prosím, nie kúpu tohto produktu. 4: Udržať zdravé, pred a po použití. 5: Skladovanie: Prosím skladujte v chladnom a suchom mieste.Deti nemôže dotknúť.

  • Položka Druh: Masturbators
  • Materiál: Silikónové
  • So Sexuálnym Podtextom: No
  • Číslo Modelu: Silikónové veľký zadok
  • Počet kusov: Jedna Jednotka
  • Nemravný Obrázok: No
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Názov Značky: NoEnName_Null
  • Veľkosť: 9 * 23 * 8cm

Značky: sex bábika

Recenzie