Hot
(0 Recenzie)

10 ml Feromón Vôňa Pre Muža, Priťahujú Ženy, Androstenon Feromóny Sexuálne Stimulujúci Vôňa Oleja Flirt Sexy Dátum

€80.87 s
Veľkosť:
Množstvo:

Opíšte

Netto obsahom 10 ml

Štýl: muž miss

Funkcie:

Prebúdza pocity: Glamour parfumov môže mať vplyv na náladu a zlepšiť vzťahy.Zvyšuje produkciu prírodné feromóny prebudiť pocity, posilnenie dôvery a romantiky.

Ideálna Vôňa Zmesi: Pomocou jedinečných vôňa vzorec a ion-lepenie technológie, vytvára očarujúce parfémy pre vás a vyžaruje viac jedinečné vône.

Vonkajšie použitie iba: Aplikovať naše feromóny vôňa pre ženy, na krku, uší, zápästia, hrudníka alebo iných častiach tela uvoľniť natoľko, feromóny, aby ste sa viac atraktívne.

Jednoduché použitie: Keď sa dvaja ľudia k sebe čelom a aplikovať naše feromónové parfumy na krku, to bude prirodzene dýchať do druhého nos spolu so vzduchom.Ak sa uplatňuje za ušami, to je úžasné, keď objímať sa navzájom.

Vitality feromón vôňa: nie je vhodný len pre prípady, kde muži a ženy splniť, ale tiež vhodné pre kancelárie, zasadacie miestnosti, a na pracoviskách.Okolia, parfumy sú vhodné na miesta, kde pomer mužov k ženám je vážne z rovnováhy alebo relatívne uzavreté.

Má širokú škálu aplikácií a môže byť použitý u mužov a žien stretnutia, kancelárie, konferenčné miestnosti, pracoviská a iné príležitosti.

Komentár:

1. Ručné meranie tolerancie je 2-5g.Prosím, nevadí, že vaše suplovanie.

2. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Ďakujem moc!

3. SKU farba je farba obalu výrobku

Package Zahrnuté:

1 * Atmosféra Parfum

ahoj, chlapci, ďakujem vám za návštevu mojej obchodu.Môžete skontaktovať s nami a získajte viac podrobností tovaru .Pekný deň!

  • Osobitný Účel Kozmetika: No
  • Položka Druh: deodorant
  • Krajina/Región Výroby: Česká Republika
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Pohlavie: Unisex
  • Druh: Pot Pad

Recenzie