Hot
(0 Recenzie)

1Set Profesionálne Integrovaný Obvod Tranzistora Tester Údržby Online Digitálny LED Tranzistor IC Čipy Tester IC Tester (B)

€63.24 €117.12 s
Veľkosť:
Množstvo:

Si môžete vyskúšať 74ch série, 74ls série, CD4000 série, HEF400 série 4500 series, operačné zosilňovače, rozhranie triedy čip, optocouplers, tranzistory automatickej identifikácie, regulátor napätia hodnota uznanie.

Vstavaný dátového modelu všetky druhy čipov viac ako 1 300 druhov, viac ako 420 druhy tranzistorov dátové modely, ktoré pokrýva najčastejšie zariadení do 24 nohy, a môže výrazne znížiť údržba práce, zlepšenie účinnosti údržby.

Oprava sprievodca 9v laminované batérie, rovnako ako s riadnym multimeter batérie, spotreba je celkom obyčajné digitálny multimeter.

Stlačením tlačidla enter sa môže boot prvé zavádzacie automaticky vykonať self-test), self-test batérie napätie je detekovaný a zobrazený na obrazovke po prechode viac ako dve sekundy, keď napätie batérie je pod 7v znova vložte batériu, aby sa zabezpečila presnosť merania.Ak nie je budík môžete začať meranie práce.

Rodák AD 10 AD, teoretické rozlíšenie 5v napätie je 0.0048 v. Nie je vhodný pre meranie vysoký výkon tyristorové vzhľadom na použitie, napájaná batériou.Zener hodnoty by mali byť predmetom merania, ktoré môžu nielen pozrieť na menovitej hodnote.

Boot predvolený adresár je hľadať adresár.Obyčajný optocoupler optocoupler test až tucet parametre, jednoduché meranie optocoupler logika vzťah sa príliš praktický význam, stroj môže otestovať sekundárne optocoupler sýtosť napätie, pre referenčné účely.Test riadnym 4 nohy optocoupler.

Multifunkčný integrovaný obvod tester pokyny:

TSH série multi-funkčný integrovaný obvod tester je v prvej línii microelectronics technikov, pracovníkov údržby navrhnuté profesionálne vybavenie.

Môžete si vybrať rôzne testovacom režime

5v režim,

3.3 v režime,

Automatický Režim

Môžete vyskúšať 74HC série, 74LS série, CD4000 série, HEF400 série 4500 series, op amp, rozhranie čip, optocouplers, tranzistory automaticky identifikovať regulátor regulátor napätia hodnota identifikácia a tak ďalej.

Vstavaný var, 4500 series, op amp, rozhranie čip, optocouplers, tranzistory automaticky identifikovať regulátor regulátor napätia hodnota identifikácia a tak ďalej.

Zabudované rôzne typy čip dátový model viac ako 1 300 druhov, viac ako 420 druhy tranzistorov dátový model,

Pokrýva väčšinu bežných 24-pin Univerzálne zariadenie, môže výrazne znížiť záťaž a zlepšenie efektivity práce.

typ: B

Farba:Ako Je Znázornené

Materiál:plast

Obsah Balenia:

1 x IC Tester

3 x Testovanie Base

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Pôvod: Kontinentálna Čína

Recenzie