Hot
(0 Recenzie)

Honeywell Vzduchu Genius 3 s Trvalým Umývateľný, Stredne Veľké Izby (225 Sq Ft), HFD300, Biela

€788.70 €1 577.41 s
Veľkosť:
Množstvo:

Tento Honeywell Vzduchu Genius 3 ponúka 3 úrovne liečenia výkon a patentovaná ifD® technológia snímania až 99.9% mikroskopické prachové častice.* Pomáha zachytiť tieto mikroskopické prachové častice: prach, peľ, pet alergény roztočov nečistôt a dymu* Pomáha znižovať pachy a Voc**** Permanentný umývateľný ifD® filter pevných častíc a trvalé pre-filter pre ľahkú údržbu*** 3 čistenia vzduchu úrovne a oscilácie Filter Skontrolujte/Reset svetlo upozorňuje, keď jeho čas na zmenu vášho filtra.Používajte iba Originálne Filtre Honeywell pre dosiahnutie najlepších výsledkov.Nezávisle testované a AHAM Verifide do obehu a filter vzduchu v miestnosti až 4,8 x za hodinu** Tento výrobok získal ENERGY STAR štítok spĺňajúc prísne energeticky efektívne pokyny stanovené U. S. EPA.Izba vysávačov preukázali potenciál pre zlepšenie kvality ovzdušia a poskytovanie zdravotných výhod.EPA nepreberá výrobca nárokov na stupeň, na ktorý konkrétny výrobok bude vyrábať zdravšie vzduchu v interiéri.

*Zo vzduchu, ktorý prechádza cez filter, 0.3 mikrónov a väčšie

**Založené na 3. stranu nezávislých CADR testovanie dymových CADR hodnoty pri prevádzke na najvyššej úrovni.Cirkulácia vzduchu závisí od mnohých faktorov, ako je veľkosť miestnosti a konfigurácie.Neexistuje žiadna záruka, že všetky vzduchu v miestnosti sa prechádza cez filter.

***IfD® filter pevných častíc a peny pre-filter je možné prať na čistenie

****Pri prevádzke s zápach zníženie pre-filter.Odporúča sa, aby sa pre-filter byť nahradené každé 3 mesiace na to, aby účinne znížiť bežné domáce pachy a Voc v miestnosti.

  • Objem Vzduchu: 50m3/h
  • Názov Značky: OEMG
  • Napätie (V): neuplatňuje sa
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Výkon (W): neuplatňuje sa

Recenzie