Hot
(0 Recenzie)

Flash Gél Perá, Farby Flash Perá, Gélové Perá, Maľovanie Na Ceruzky Album Atramenty Školský Časopis Urob Si Sám Zápisník Akryl Papiernictvo I5k4

€1.92 s
Veľkosť:
Množstvo:

Opíšte

Farba ako je uvedené

Materiál: plast + gélový atrament

Hmotnosť: 75g

Veľkosť: 15*1 cm/5.9*0.39 palec

1. HLADKÉ APLIKÁCIU Jemné 1.0 mm, guľôčkové špičke umožňuje plynulé a presné farby aplikácie.Vyplňte drobné detaily a pridať iskru, aby svoje návrhy s Farebným Gél Pen Set s veľkou sieťou a iskru na farebný papier.

2. Brilantné Farby, Viacnásobné Použitie - Tieto farebné gél perá sú zábavné používať pre dospelých maľovanky, scrapbooking, denníkov, kreslenie, čmáral, farbenie, školské projekty, dekorácie, domáce pozvánky, pohľadnice a ďalšie.Perfektný spôsob, ako pridať farba na vaše umelecké výtvory.

3. Prijatie návrhu rovno kvapaliny pera tela, použite držiak na pero namiesto pen core, a atrament skladovacia kapacita je veľké

Poznámky

1. Ako všetci vieme, rôznych počítačoch zobraziť rôzne farby, a skutočné farby sa môžu mierne líšiť od obrázku nižšie.

2. 2. Ak zistíte, že je ťažké vybrať veľkosť, môžete ma kontaktovať kedykoľvek, sme vám nejaké návrhy, ale to je len pre referenčné účely.

3. Môžeme prijímať objednávky s zmiešané tovaru, farieb a veľkostí.

Produkty obsahujú

12pc Perá

Milí kupujúci,Vitajte v našom obchode.Garantujeme kvalitu našich výrobkov.Vitajte na návšteve.Dúfam, že sa vám pekný deň!

  • Pečiatka: Áno
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Hĺbka: 12 Farieb/Box
  • Druh: Značkovač Art
  • Vymazateľné Alebo Nie: No

Recenzie