Hot
(3 Recenzie)

JinHao 82 Plniace Pero transparentné transparentné Atramentové Pero Spin Výplň EF F M Nib Obchodné kancelárske potreby Kancelárske Školské potreby Pero

€1.30 €7.66 s
Veľkosť:
Množstvo:

séria:jinhao 82 Štyri ročné obdobia

materiál:Transparentnosti Plastové

hmotnosť:19g

nib : EF 0.38 MM / F 0,5 MM/M 0.7 MM

atrament: 2.6 mm atrament

Balenie : Jedno pero +10pc atrament sac (použitie 2.6 mm otvor, 2.6 mm atrament sac)

Vhodné pre calligraphers, ktorí používajú základné učenie sa angličtiny kaligrafie v používaní kruhové telo alebo maľovanie, môžete si vybrať toto pero.

Výhody: Môže byť naplnený atramentom, písanie objem, ľahké písanie, učenie problémom je nízka.

Vysvetlenie:

1. To je pero, ktorý bol upravený s perom tip.Hrot okrúhly telo je navrhnutý tak, pretože písanie hlavy je veľmi ostrá a používa sa na písanie tenké hairspring.Preto nie je nevyhnutné, je fenomén visí papier.Je to bežné v kole telo nib a môžu byť prispôsobené a nedá sa zmeniť.

2, vzhľadom na pružné pero tip bude skvelý splitu, je nevyhnutné, že atrament nemôžu držať krok s hrot pera vidlica, a atramentové pero tip musí byť dostatočný atramentu, aby sa zabezpečilo, že hrúbku čiary napísať jasné zmeniť, ak písanie zistil, že atrament je zlomené, alebo umiestnené Po chvíli, atrament odparuje a iných dôvodov, ktoré vedú k žiadna voda.Všeobecné riešenie je použitie atramentu alebo rotujúce atrament nárazov na squeeze atrament vyplniť jazyk, a potom pero bod bifurcates niekoľkokrát.Toto treba pomaly si a ovládať pri písaní.

3, ak atrament nie držať krok s fenomén pero tip split, atrament nemusí byť dosť napätie, potom môžete používať pero, hrot pera bublina ū čistiacim prostriedkom alebo zriedený atrament metóda na zvýšenie atrament priľnavosť.

4, to je len upravené pero, jazyk bude mať úprava značiek, z ktorých každá je napísané na vode, pretože je ťažké vyhnúť sa atrament stopy, nie je vždy perfektný pero, iba pre učenie a hranie, non-profesionálne Kaligrafie perá, a cena je len cena pero plus nib.

Kontaktujte nás

Prosím, uistite sa, že budete súhlasiť s tým, všetky naše platby doprava politiky a všetky termíny a podmienky, než predkladanie ponúk alebo kúpiť, ak máte akékoľvek problémy, prosím kontaktujte ma.Dáme vám do 24 hodín 100% uspokojivá odpoveď.

  • Druh: Plniace Pero
  • Plniace Pero je Tip Materiál: Ostatné Kovy
  • Nib Materiál: Iraurita
  • Materiál: plastové
  • Špeciálne Aplikácie: Písanie
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu: 82
  • Nib Typ: Štandardný Typ
  • NIB: 26 mm
  • Balenie: VOĽNÉ

Značky: Plniace Pero

Recenzie

Zákazník 2023-08-22

orderd a EF, mám M.... 🥴

Zákazník 2023-09-07

Krásne farby teším sa na písanie s ním

Zákazník 2023-09-09

Na Jinhao 82 farba mlieka čaj je naozaj krásna. Ona bola plná veľa starostlivosti.